5 seriale cu h de la eroine


Este momentul să îți dezlipești rădăcinile de pe canapeaua confortabilă și să redevii om. Ai mâncat de Crăciun prea multe sarmale de te-ai dat de-a dura dintr-o cameră în alta, ai petrecut de Revelion ca boierii cu șampanie și tărie de a trebuit să fii cărat de oameni dubioși pe scări.

Știi momentul ăla când stai pe marginea patului dimineața când nu îți arde de nimic? Starea aia de ce fac cu viața mea? Și stai așa vreo câteva minute? Deci ce facem în 2022?

Well, nu pot să îți zic ce faci cu viața ta dar pot să îți sugerez să vezi 5 seriale în 2022 care au ca personaj principal, femeile. Pentru că avem așa de multe opțiuni cu eroi masculini, cu povești incitante și priveliști atrăgătoare. Știu că și tu ai vrut măcar o dată să fii Yennefer pentru The Witcher sau iscusita Donna pentru Harvey Specter.

Cum zicea madame Ariana Grande, God is a woman? Is it? Dacă nu, suntem close.

  1. The Bold type

Când eram mică și am descoperit ciocolata ,nu m-am lăsat până nu am mâncat toată tableta și mi-a venit rău. Nu se aplică răul în cazul serialului dar a dat dependență. Carismă, creativitate și o prietenie strânsă între cele trei eroine. Cine a zis că jobul de content creator nu poate fi sexy și realistic în același timp?

2. Emily in Paris

Am fost în dubii când am auzit de serialul ăsta. Întotdeauna mi-am dorit să ajung în Paris, în special pentru Muzeul Luvru și plimbările pe Champs-Élysées. Ca și oricare oraș din lume, probabil că unele părți sunt overrated. Nu fiecare persoană care ajunge în Paris își întâlnește dragostea? Sau o fi adevărat? Serialul Emily in Paris este savuros, amuzant și de multe ori crește temperatura în cameră.

3. Harlem

Serialul este focalizat pe poveștile celor patru prietene, femei cu statut social și viață profesională, those women which have everything. But they don’t. Am îndrăgit poveștile celor patru eroine pentru că de multe ori m-am regăsit în peripețiile lor, câteodată prea mult. Femeile pot avea everything dacă au prietenele care trebuie. 🙂

4.The Wheel of time

Dacă ți-a plăcut Games of Thrones și Stăpânul Inelelor, serialul ăsta este pentru tine! O lume fantastică unde doar femeile pot accesa magia și pot ajuta la reinstituirea echilibrului universal. Who said that women can’t have everything? Am savurat serialul în două zile și de abia aștept sezonul 2.

5. With Love

Nu mi-au plăcut serialele care au un plot suprarealist. Dacă firul poveștii se focusează pe cât de frumoasă este viața, cu nori pufoși și unicorni albi, that’s a no brainer for me. With Love este exact opusul, cu și despre dating-ul din ziua de astăzi și cât de dificil este să reînvii acel foc pasional în relațiile lungi.

Deci ce facem, ne vedem pe blog?

Lasă-ți amprenta aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.