5 motive să sărbătorești ziua îndrăgostiților


Știu că sună cheesy dar mie îmi place Ziua Îndrăgostiților și Dragobete și alte sărbători împrumutate. Dacă am o oportunitate să serbez viața și dragostea, de ce nu aș profita de ocazii?

Love has nothing to do with what you are expecting to get–only with what you are expecting to give–which is everything.” –Katharine Hepburn

Acum o să sară ca arși cei din rândul din spate și o să îmi aducă argumente mai mult contra decât pro, că nu este sărbătoarea românească etc etc dar intrăm în semantică. Așa putem să intrăm în polemică în legătură cu felurile de mâncare ‘autohtone românești ‘ care au diferite origini.

Dacă ești adolescent cu fluturi în stomac sau adult la costum, uite 5 motive să sărbătorești Ziua Îndrăgostiților anul ăsta:

  1. Skip the leg day, accept the cheat day

Iubitorii de ciocolată fac artă în fiecare zi din pasiunea pentru ciocolată dar pe 14 februarie găsești toate variantele de ciocolată. Willy Wonka ar fi mândru de voi dar adaugă încă 20 de flotări a doua zi!

2. Cook it like a pro

Toți ne vrem la MasterChef dar hai să fim sinceri, la puțini ne iese (făcând abstracție de ratingul emisiunii). Dar întotdeauna poți să îți încerci talentele în bucătărie . Nu uita să guști mâncarea înainte!

3. Love is in the air

La propriu și la figurat! Parcă în atmosferă se pompează adrenalină, dopamină și serotonină și oamenii se îndrăgostesc mai repede. De ce crezi că se concep așa mulți copii în ziua asta?

4. Orice melodie este despre dragoste

Oh dar stai, eu am crezut că sunt niște coincidențe? Glumesc, dragostea trece și prin stomac și se aude! You Darling, I love you,I’ll always…
I’ll always love you Ooh Ooh

5. Dragostea se serbează oricând

Sentimentul ăsta este așa de puternic dar așa de fragil în același timp încât este important cât de mult îl apreciezi. Timpul de regulă joacă un factor important în sănătatea dragostei, așa că profită dacă știi că ai tras lozul câștigător.

Lasă-ți amprenta aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.