Ce este Lookiero?


#Not an AD 🙂

Tind să mărturisesc că sunt o persoană foarte lejeră și prefer să port lucruri comfy sau lălâi pe românește. Nu mă înțelege greșit, nu sunt neîngrijită ci prefer să mă simt comfortabil atunci când fac cumpărături sau trebuie să mă duc să fac service-ul la mașină.

Disclaimer: Sunt multe persoane care nu ies fără a arăta fără cusur și sunt de apreciat.

Dar un downsize este că atunci când trebuie să te adresezi normelor sociale, nu ai iteme cu care să te joci ca să îmi creez o ținută. Cum tărâmul lu’ Google este vast am descoperit Lookiero, un subscription destinat femeilor. Mi-am creat contul anul trecut în Ianuarie și în fiecare lună am achiziționat câte un articol interesant.

Cum funcționează?

*Acest subscription este valabil în UK, Franța, Spania,Portugalia, Italia, Belgia și Luxemburg.

Intri pe Lookiero.com și îți creezi profilul adăugând dimensiunile,forma corpului,culoarea părului și tenului. Opțional poți să adaugi și poze cu tine ca personal shopper-ul să își facă o idee ce culori te-ar avantaja.

Apoi ca să plasezi comanda, îți adaugi detaliile bancare, emailul și numărul de telefon. Tu plătești doar personal shopper fee în valoare de £10, cost ce va fi scăzut din costul total. Lookiero lucrează cu peset 150 de branduri precum VILA, ICHI, CKS, FREEQUENT, MOSS CPH, SH, NÚMPH, DR DENIM, B.YOUNG or TIFFOSI.

Adică dacă tu alegi o rochie în valoare de £30, tu plătești doar £20. De asemenea poți să setezi de câte ori să primești acest subscription:lunar, la fiecare 2/3 luni sau ocazional.

O dată primită comanda, ai la dispoziție 5 zile ca să probezi lucrurile și să te hotărăști ce păstrezi. Dacă păstrezi toate articolele, ai 25% reducere la prețul final.

Când te-ai hotărât să returnezi lucrurile, în cutie ai un label preplătit. În UK trebuie să trimit pachetul înapoi la Lookiero prin DPD.

Dacă ești o persoană open minded și vrei să descoperi noi branduri, Lookiero este un start ideal.

Lasă-ți amprenta aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.