5 motive ca să(nu) lucrezi în customer service


*Atenție cititori! Muncitul de acasă dăunează grav sănătății și te face un critic de artă ingenios. Acest articol trebuie luat un muuultă sare și puțin piper.*

Pandemia ne-a afectat pe toți în diferite moduri. Nu tu în vacanță cu Maluma, nu tu poze la sală și.. auzi când mai conducem și noi regulamentar? Dacă faci dreapta cu tot cu mine în trafic și apoi semnalizezi, nu se pune ca și șofat exemplar ?!

Tind să cred că atunci când o să mă întorc să lucrez de la birou, o să îmi ruleze un film cu Indiana Jones în cap.

Deci cum este Norina să lucrezi de acasă? Bună gluma dar nu. Ok, hai să zicem că mă feresc de masa din living ca de mere pădurețe și vorbesc cu pisica mai des decât vorbesc cu colegii mei de la muncă. Dar estem bine.

Știi momentul ăla când este pandemie, stai in șomaj tehnic 3 luni jumate și apoi te întorci la muncă dar se preconizează al doilea val de virus? Nici eu, doar proiectam o imagine vizuală.. în customer service.

Pe lângă cele menționate mai sus, să lucrezi în customer service în pandemie este mirobolant. Deci hai să nu o mai lungesc și să îți zic de ce să (nu) lucrezi în customer service.

1.Clientul are ÎNTOTDEAUNA dreptate

Tu ești plătit ca să fii un sac de box în varianta umană la telefon, dar într-o formă mai voalată. Cum îți permiți să îi spui clientului că a înțeles greșit?

2. Primești multe complain-uri

Îți dai sufletul atunci când ajuți clientul și la sfărșit îți spune ”Can you please tell me your name, in case anything happens to know where to put the complaint?”

3. Primești mult shit

.. iar la sfărșit poți întreba doar ” Is anything else I can help with?”

Iei și cu pâine.

4.Mulți oameni vorbesc mult și.. prost

Te sună, nu ai timp să zici ‘Hello, îți spune povestea vieții lui în 3 minute și apoi el întreabă /el răspunde și la sfârșit sugerează că nu estesatisfied with your company services. Ce m-a lovit?

5. Trebuie să ai cojones

Dacă te simte că ești o pasăre colibri, ești mâncat la breakfast. Cine nu vrea să trăiască la maxim în primele ore ale dimineții în pijamale?

Acest articol este um pamflet și trebuie tratat ca atare.

Lasă-ți amprenta aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.