Cum să (nu) te desparți printr-un mesaj?


Era tehnologiei ne-a acaparat viețile și nu numai.

Când Facdebook era la începuturi, majoritatea prietenelor/prietenilor mei își dădeau check-in în cele mai obscure locuri și făceau poze în oglindă cu botic de rățușcă/ băjeți de cartier cu pantalonii în vine.

Colegele mele din liceu agățau ‘băieții ăia buni’ cu pătrățele ce defilau pe podiumuri la festivaluri neauzite și de pseudo-vedete care dansau la concursuri locale. Ask FM a fost un studiu de caz foarte interesant. Când vezi întrebări de genul ‘ce părere ai de gâsculița cutare’ sau ‘ce părere ai despre igiena intimă a unei femei’? Ține minte că aveam vreo 16-17 ani și persoanele întrebate sau care întrebau erau cam de aceeași vârstă (plus minus 2-3 ani). Adică de ce trebuie să ți se dicteze cum ar trebui să te epilezi sau ce stil vestimentar ar trebui să abordezi ca să fii pe placul lui cutărescu.

Dragostea vine, se dezvoltă iar apoi se încheie. Dragostea este superficială și depinde cât de valoarea ei materială. Ce dragoste prin stomac? BMW tati și un mic Porche și multe poze ca să se vadă câtă dragoste încape într-o ‘inimioară’. Cu cât popularitatea crește cu atât este mai mare dragostea. Chiar așa?

Dar cel mai interesant erau conversațiile pe messenger. Adică de la crearea scrisorilor am avansat la a infiripa dragostea pe net. Nu este nimic rău până în momentul în care întâlnirea față în față se soldează cu o liniște mormântală dar pe messenger suntem ași la povestiri.

Și eu am făcut primii pași într-o despărțire prin mesaje. A fost prima dată când am făcut asta și m-am simțit ca un c*c*t. Iar apoi am vorbit cu persoana respectivă față în față. Sunt unele persoane stăpâne pe sine și alte.. ca mine care izbucnesc și toate gândurile rânduite sunt un haos total.

Asta se întâmpla cam acum 4 ani. Iar de atunci aud la cât mai multe persoane că este un sport național. Până la urmă, persoana aia a stat lângă tine o perioadă de timp și asta ține de respectul dintre voi. Oamenii nu sunt un closet în care tragi apa și închizi ușa.

Dacă ai minimul de decență ar trebui să îți respecți fostul partener și să îi dai dreptul la replică (într-un mod decent) verbal.

Dacă ai stat până la sfârșit spune-mi în comentarii dacă ești de acord cu despărțirile prin mesaje?

7 comentarii

 1. Nu sunt de acord cu o despărțire printr-un text, deoarece nu prea poți simți intonația sau modul în care o spune!Și mie mi s -a întâmplat ,și este foarte dureros ..te simți un nimeni în fata celuilalt😜…P.S Scrii foarte frumos.. Keep going…🙈🙈😁

  Apreciază

  1. Buna, este foarte greu sa recunoști ca te simți ca un caca și mai apoi sa încerci sa repari sa nu fii un caca. Se pare ca in multe articole gândurile noastre sunt similare in diferite forme 🙂 O sa citesc mai in detaliu mai multe articole in seara asta. Spor la scris in varianta sinceră și pura pe care o abordați.❤️

   Apreciază

   1. Ai dreptate:))))Dar și dacă te-a perceput greșit ,până la urmă cred că va observa că ești mai mult decât te-a făcut el sa te simți.. Mulțumim mult,sunt emoții sincere ,știu că avem gânduri similare ,sper să îți placă ceea ce citești …💗🙈🙈🙈🙈🙈 Te urmărim de acum cu mare interes…O zi minunată!!!!😁😁😇😇

    Apreciază

 2. Mi s-a întâmplat chiar din partea unei persoane care se considera extrem de matură, pe picioarele ei. Am rămas surprinsă de faptul că atât l-a dus capul. E cea mai ușoară variantă. Dacă nu poți să duci o confruntare față în față ori ai făcut o prostie, înșelat , cel mai probabil, ori nu ești foarte sigur de decizia ta și ai senzația că dacă vei confrunta persoana respectivă probabil că You’ll gonna change your mind…manipulare emoțională.

  Apreciază

Lasă-ți amprenta aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.