Glossy box


La muncă am o colegă nouă: Chloe. Este o tipă mișto, deschisă, proaspătă de pe băncile universității și căreia îi place să descopere locuri și chestii mișto. Acum două câteva zile a fost ziua ei de naștere și printre cadourile primite de ziua ei a primit un abonament de 3 luni la Glossy box de la mătușa ei.

Wow, mișto dar ce este asta?

Glossy box este un concept foarte mișto prin care marile firme își pot promova noile produse printr-un “goodies bag”. Te abonezi pe https://www.glossybox.co.uk/beauty/ și te pune să alegi diferite oferte/ planuri de plată. 

Poți alege:

  • plan lunar – £ 10,00 + costuri de livrare
  • plan pe 3 luni –  £9,50 + costuri de livrare
  • plan pe 6 luni – £9,00 + costuri de livrare
  • plan pe 12 luni – £8,50 + costuri de livrare

*costurile de livrare costă pentru toate planurile sunt £3,25 și nu sunt incluse în pachetul pe care îl achiziționezi.

Eu am ales planul lunar ceea ce înseamnă că pot alege oricând să mă opresc din a primi aceste cutii cu produse cosmetice. În primă fază am ales planul pe 3 luni dar marele dezavantaj este că trebuie să plătești toată suma din prima și nu prea îmi convine. Dar acum depinde foarte mult de fiecare.

Am plasat comanda marți și am primit- o astăzi la birou, pe la orele 09 – 10.

Cutia arată cam așa.

DSC_0002copyȘtiu, este roz și vine frumos ambalată, și da ador genul ăsta de companii ce au grijă ca impactul vizual să atragă din prima. Am uitat să menționez că după ce îți faci contul și te abonezi la un plan enumerat mai sus, ți se cere să îți realizezi profilul: tipul pielii, culoarea ochilor și ce nuanță are tenul tău. Tare, nu?

Mi-a fost și milă să o desfac la cât de draguță este aranjată.

Bon, ce avem noi aici?

DSC_0003copy.jpg

 

Small Fan  din Spectrum Collections– pensulă în formă de evantai ideală pentru aplicarea pudrei. Prețul este £ 4,99 și o puteți achiziționa din https://www.spectrumcollections.com/  . De asemenea găsiți o multitudine de produse accesibile și calitative.

MONUspa Soothing After Sun Lotion din MONU Professional Skincare – cremă după plajă cu aloe vera, vitamina E și unt de shea. Prețul este £ 19,95 și o poți achiziționa din https://www.monushop.co.uk/ .

Macaroon Tint Balm in Crushed Berry din Cutebalms – balsam de buze care se poate aplica de asemenea și pe obraji datorită culorii frumoase pe care o are .Prețul este £ 5,99 și o poți găsi pe https://www.cutebalms.com/ .

Spiral Hairbands – cei de la Papanga oferă alternativa “pufurilor de păr” cu aceste elastice de păr care nu dăunează părului. Prețul este £ 4,99 și le poți achiziționa pe https://www.papanga.com/en/gbp/ . 

Îmi placee mult conceptul acesta de goodie bag și o să ma abonez și pentru următoarea lună. De asemenea curând o să postez  un articol să vă zic cum a fost la evenimentul Mary Kay ce a avut loc săptămâna trecută în Northampton.

Cu drag,

Norina.

 

 

 

One thought on “Glossy box

  1. Pingback: Glossy box – August unboxing – Blogul căutat

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.