Cum să (nu)faci like-uri?


Sursa: Giphy

Rețelele de socializare sunt un must have pentru fiecare dintre noi. Să nu fii ipocrit pentru că și tu când te duci în vacanță, poate că nu vei da un check-in dar sigur vei posta o fotografie pe Instagram sau Facebook. Sincer, apreciez tare mult oamenii care își pun poze pe unde se duc din două considerente:

  1. Dom’le suntem diferiți și atât timp cât buzunarul te ține ,foarte bine, du-te în cele mai tari vacanțe și lasă muritorii de rând (le moi) să bălească la priveliștile care îți clătesc privirea.
  2. Atunci când, le moi, va ajunge pe acolo (deși va trebui să îmi vând un rinichi pentru destinația aia), voi ști la ce hotel au cea mai bună mâncare de..homari sau la ce parc de distracție au cele mai tari rollercoastere.

Dar atunci când îți pui poze de la ora la care te trezești, faci mâncare, faci baie, te duci în nu știu ce club de fițe sau te duci la sală se cam strică treaba. Eu nu sunt adepta ca toată lumea să vadă ce fac (chiar dacă și eu mai pun câte un check-in din când în când ) dar nici nu cerșesc like-uri.

Îmi aduc aminte de o întâmplare tare amuzantă acum vreun an și ceva. În blocul în care am stat, am avut diferite cunoștințe cât și prieteni. Iar într-o zi, mă abordează un puștan (care acum nu mai este unul) și îmi spune că “vai, am trecut pe la ușa la care stăteai tu și am devenit nostalgic căci mi-am adus aminte de tine”. Și eu eram “huh? mă confuzi?” A mai continuat cu vrăjeala (dar nici așa nu se poate numi) ca mai apoi să îmi trântească una bună : “dar tu nu dai like-uri?” :)) Am izbucnit în râs, i-am făcut un pomelnic numai de “bine” și apoi i-am dat delete.

Sau cel mai urât e atunci când “prietenii de pe Facebook” se fac că nu te văd pe stradă dar îți dau like-uri pe Instagram si pe Facebook. Oameni buni, nu totul se rezumă la mediul virtual..

Iar persoanele care încarcă poze de pe unde se duc, probabil le consideri înfumurate dar eu le apreciez pentru că își permit să se plimbe și să împărtășească și cu alții frumusețea călătoriilor.

Dacă nu erau oamenii ăștia, eu nu puteam afla cum este la Electric Castle sau nu puteam să văd cum e vremea din Londra.

Tipa asta, MsAnneGreen , îți expune prin vlogul ei tot ce vrei să știi despre Anglia. 😀

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.